Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Låt ditt vita badrum bli din canvas

 

Vitt kakel har länge varit ett populärt val för badrumsrenoveringar och med goda skäl. Till skillnad från färgade kakel, som kan förändras i utseende beroende på belysning och ljusinsläpp, behåller vitt kakel sin elegans under alla ljusförhållanden. Det ger dig dessutom friheten att välja bland olika material till blandare, krokar och knoppar. Oavsett om du föredrar svart, mässing, koppar eller krom, passar alla dessa material perfekt till vitt kakel.

Här i Norden, där vintern ofta är mörk och lång, hjälper vitt kakel till att skapa ett ljusare och luftigare badrum. Dess neutrala utseende bidrar till en tidlös design, vilket kan vara en trygg investering om du planerar att sälja din bostad i framtiden.

 

Variationer av vitt kakel

Många kanske tror att vitt kakel kan kännas monotont, men det är långt ifrån sanningen. Att välja vitt som grundfärg i ditt badrum innebär en mängd olika alternativ. Du kan välja mellan varma eller kalla nyanser, matta eller blanka ytor, samt olika former och strukturer på kaklet. Varje val ger en unik känsla och personlighet till ditt badrum.

Det finns också många spännande alternativ på den vita plattan. Den behöver inte vara den klassiska vita 15×15 plattan. Utforska våra serier Marea, Fusion, Infinity och EC122. Samtliga serier har vita plattor i spännande format, ytor och former.

Genom att välja dina personliga favoriter bland de många alternativen kan du skapa en unik och kreativ badrumsinredning, samtidigt som du behåller de klassiska fördelarna med ett vitt badrum.

Vi vill passa på att tipsa om vårt onlineverktyg där du kan rita ditt rum för att få en känsla hur det skulle se ut hemma hos dig. Eller varför inte beställa hem en provplatta och se hur det skulle se ut hemma hos dig!

Vita plattor med det där lilla extra

Låt dina favoriter lysa

Om du gillar att inreda med dekorativa föremål och vackra detaljer är ett vitt badrum den perfekta bakgrunden. Med en neutral bas kan dina favoritobjekt verkligen komma till sin rätt.

Plattan “White Herringbone” från serien MINIWORX skapar en spännande och dynamisk sättning i badrummet.

Oavsett om det är växter, vackra ljus eller lyxiga tvålar, ger ett stilrent vitt badrum en idealisk scen för att låta färg och form spela huvudrollen i din inredning.

Förvandla ditt badrum till en personlig oas där varje detalj räknas och där din kreativitet kan blomstra fritt.

Våra vita klassiska plattor