Ange e-post för det konto som du önskar återställa lösenord för.

Ett mail med instruktioner för återställning av lösenord har skickats till {{data.email}}

{{errorMessage}}

Logga in

Du är nu registrerad

Logga in för att spara produkter och material i dina listor.

Lösenordet är för svagt

{{errorMessage}}

Semesterkänsla hemma

– med Kakel och Klinker

 

Semesterresor tar oss ofta till platser med unika kulturer och arkitektur som inspirerar och fascinerar. Vi förlorar oss i nya upplevelser, färgstarka miljöer och imponerande byggnader, och längtar ibland efter att få med oss en bit av dessa magiska platser hem.

 

Men hur kan vi vill återskapa den känslan hemma?

Med rätt val av kakel och klinker kan du förvandla ditt hem till en oas som påminner om dina favoritresmål. Genom att använda material som fångar essensen av dessa platser kan du skapa en miljö som transporterar dig till avlägsna destinationer varje gång du kliver in i ett rum.

 

 

 

 

Vi har samlat några av våra favoritserier och hur de kan hjälpa ditt hem att påminna om dessa fantastiska resmål, vilket skapar den perfekta semesterkänslan året om. Oavsett om du längtar efter livliga marockanska marknader, den avslappnade elegansen vid Medelhavet, tidlös italiensk lyx, eller den tropiska atmosfären på karibiska stränder, har vi något för dig. Låt oss ta dig med på en resa genom olika stilar och inspirationer som kommer att förvandla ditt hem till din egna personliga semesteroas.

 

 

Marockanska Shoppinggator

 

Marocko är känt för sina livliga marknader och färgglada shoppinggator som är fyllda med exotiska dofter, livfulla färger och intrikata mönster. För att få samma känsla i ditt hem kan du använda vår serie Heritage. Denna serie erbjuder ett urval av mönstrade plattor som för tankarna till de intrikata designmönstren som pryder marockanska byggnader och marknader. Tänk dig att vakna upp och kliva ut i ett kök som genast transporterar dig till de smala gränderna i Marrakech, där varje hörn berättar en historia genom sina detaljerade kakelmönster.

Heritage-serien är perfekt för att skapa en exotisk och livfull atmosfär, vare sig du väljer att använda plattorna som en accentvägg, köksstänk, eller för att täcka en hel uteplats. De unika mönstren och färgerna kan förvandla vilket rum som helst till en inspirerande oas, där du kan njuta av den marockanska estetikens rika kultur och historia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medelhavets Charm

 

Tänk dig solkyssta villor med utsikt över det glittrande blå Medelhavet, där lugn och elegans råder. Med vår serie Urbanica kan du skapa den avslappnade och sofistikerade stilen hemma. Urbanica-serien erbjuder plattor i jordnära toner som speglar de naturliga landskapen vid medelhavskusten. För att fånga den autentiska känslan av en medelhavsreträtt, komplettera med mosaikdetaljer som efterliknar de traditionella mönstren funna i historiska villor och trädgårdar.

Urbanica-serien är perfekt för badrum eller kök där du vill skapa en lugn och rogivande miljö. Använd de jordnära tonerna för att skapa en varm och inbjudande atmosfär, och låt mosaikdetaljerna bidra med en subtil elegans som påminner om det avslappnade medelhavslivet.

 

Karibiska Stränder

 

Få saker är så avslappnande som en dag på en vit sandstrand med turkost vatten. Med vår serie EC1 22 kan du få in den tropiska atmosfären i ditt eget hem. Serien består av en kombination av färgade plattor och decorplattor som glittrar likt ett spegelblankt hav. En kombination av ljusa plattor med denna glittrande yta kan ge en känsla av närheten till havet och skapa en avslappnande miljö.

EC1 22-serien är perfekt för att skapa ett badrum eller en uteplats som känns som en tropisk tillflyktsort. Använd de glittrande decorplattorna för att skapa accentväggar eller detaljer som fångar ljuset och reflekterar det på ett sätt som påminner om solens spel över havets yta. Resultatet blir ett fräscht och lugnande utrymme som genast för tankarna till varma karibiska stränder.

 

 

 

Italiensk Lyx

 

Italien är synonymt med tidlös elegans och sofistikerad stil. För att återskapa den italienska charmen, rekommenderar vi vår serie Tivoli. Inspirerad av det subtila travertinmönstret och varma, naturliga färger, kan du skapa en atmosfär som påminner om den italienska lyxen.

Tivoli-serien är idealisk för att införa en känsla av raffinerad italiensk stil i ditt hem. Använd dessa plattor för att skapa en lyxig badrumsomgivning, ett elegant vardagsrumsgolv eller en imponerande entré. De naturliga färgtonerna och det sofistikerade mönstret skapar en tidlös skönhet som utstrålar elegans och klass.

Semesterkänsla hemma med Kakel och Klinker


Ett hem med känsla av Marocko


Se mer av Heritage


Skapa ett hem med Medelhavets charm


Se mer Urbanica


Skapa känslan av Karibiska stränder


Se mer av Ec122


Skapa ett hem med Italiensk Lyx


Se mer av Tivoli


Beställ hem prover

Beställ här